[smartslider3 slider="2"]

Welkom bij Revafit2520

Deze gloednieuwe praktijk te Broechem is ontstaan uit de samenwerking van een team Kinesitherapeuten met B-fit Personal Training. Dave Swinnen startte in 2004 als kinesitherapeut te Broechem. Sinds dan maakte zijn praktijk een evolutie door en groeide uit tot een samenwerking met meerdere therapeuten.

Het team van Revafit2520 staat elke dag klaar om je te inspireren om actief en gezond te leven. Dit team van gespecialiseerde therapeuten en trainers helpt U te revalideren en te trainen: we doen ons best om doelgericht te werken aan een kwaliteitsvol en pijnvrij bewegen.  Persoonlijke aandacht en patiëntgerichte aanpak staan daarin centraal. Onze gepassioneerde therapeuten en trainers staan klaar om U te begeleiden, te coachen en te motiveren.

Revafit2520: Een wereld van beweging, sport, voeding en gezond leven

Toen ik in 1998 afstudeerde aan de KULeuven, had ik een droom: ik wou een praktijk kinesitherapie starten. Al van jongsaf was ik een actief sporter en speelde intensief recreatief basketbal. Mijn interesse in het lichamelijk functioneren en bewegen, de anatomie en fysiologie deed me voor de opleiding kinesitherapie kiezen. Ik heb me in 2004 gevestigd te Broechem, waar ik ambitieus startte en me al snel in het sociale en sportieve leven begaf. Al snel vervoegde een nieuwe collega, Nils, de praktijk. In 2016 startte Sofie, ondertussen een volwaardig teamlid. In 2018 rijpt het idee om een groter centrum op te richten, waar een multidisciplinaire aanpak mogelijk is: in 2020 wordt Revafit2520 geboren, een samenwerking tussen meerdere therapeuten en trainers. Kinesitherapie, Revalidatie, Personal Training, coaching en voedingsbegeleiding worden aangeboden in een state of the art gloednieuwe praktijk te Broechem. Een volledig nieuwe installatie van  gespecialiseerd materiaal maakt het voor zowel de therapeuten als  trainers comfortabel om te werken. Een patiëntgerichte aanpak, doelgericht leren bewegen en trainen, pijnvrij functioneren: dat is de missie van Revafit2520.
Dave Swinnen
Dave Swinnen

Onze diensten

Kinesitherapie

Personal Training

Voedingscoaching

Revalidatie

Waarom Revafit2520

  • Dave reeds 22 jaar ervaring als kinesitherapeut
  • collega’s zijn teamspelers
  • netwerk binnen voetbal Lyra-Lierse, KFC Broechem, basket, fietsclub
  • zelf intensief sporter: lid van 2 fietsclubs
  • meerdere aangeboden disciplines Kinesitherapie: manuele therapie, dry needling, neuromotorische revalidatie, geriatrische revalidatie, pré- en postnatale begeleiding, lymfedrainage, BPPV, orthopedische revalidatie, taping, ..
  • High end materiaal om te behandelen en te oefenen / trainen (Functional trainer van Keiser, Fieldpower, …)
  • Personal training
  • Small grouptraining
  • voedingscoaching

Reviews from you

Op 5 jaar tijd werd ik twee maal getrakteerd op een ‘frozen shoulder’. In beide gevallen kon ik terecht in de praktijk van Dave, waar ik vooral behandeld werd door Nils. Inmiddels heb ik toch al meer dan 130 kine beurten achter de rug. Aanvankelijk in het vorige gebouw, nu in het nieuwe gebouw: een mooie grote ruimte met alle mogelijke toestellen om te oefenen. Van de eerste tot de laatste behandeling, niets dan lof voor dit team. Buiten de deskundigheid tijdens de therapie en de begeleide oefeningen is me de uitvoerige uitleg van Dave en Nils bijgebleven, maar vooral ook het heel vriendelijk onthaal. Uiteindelijk zijn beide schouders terug pijnvrij en heb ik mijn beweeglijkheid teruggevonden. Hopelijk ben ik nu een tijd gevrijwaard van lichamelijke klachten, maar bij een volgend probleem klop ik zonder twijfel terug aan op hetzelfde adres. Een welgemeende dankjewel, Dave en Nils.

Patiënt
Frank

Al negen jaar ga ik twee keer per week naar RevaFit2520 voor de behandeling van mijn ziekte, Parkinson. Dankzij de manuele behandeling en de oefeningen blijf ik mobiel. Ook aan mijn evenwicht wordt hard gewerkt. Nils is mijn persoonlijke begeleider, hij zorgt altijd voor aangepaste oefeningen en dankzij hem houd ik de moed erin. In de nieuwe praktijk kan ik gebruik maken van moderne toestellen. Dave, Nils, Sofie en Liese zijn superlief en zorgen ervoor dat ik volhoud en mijn ziekte aan kan.

Patiënt
Paula

Een professionele maar ook persoonlijke begeleiding waar er geluisterd wordt naar de klachten en samen gewerkt wordt naar genezing!

Patiënt
Elke

Vriendelijke ontvangst en sinds oktober in een mooie, nieuwe praktijk. Ik werd er zeer goed geholpen door Nils, dankzij manuele therapie en gerichte oefeningen aan mijn knie. Hij geeft ook steeds een duidelijke uitleg, een aanrader!

Patiënt
Gerda

FEEL FREE TO ASK ANYTHING

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse interdum nulla eu posuere scelerisque.

ASK
Close
Logo Revafit

RevaFit2520 is een state of the art trainingsstudio waar B-Fit zowel personal training, semi private personal training als post revalidatietraining zal aanbieden.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About