voedingscoaching

Tijdens onze geïndividualiseerde voedingscoaching analyseren we je huidige eetgewoonten en brengen we samen met jou, wijzigingen in je voedingspatroon aan die je consistent kan volhouden. We leggen je geen supplementen op en laten jou geen producten eten waar je niet achter staat, maar werken met richtlijnen voor calorieën en macronutriënten. Zo bepaal je zelf hoe je je energiebudget invult, kan je flexibel blijven en leer je zelf keuzes maken zodat je niet afhankelijk van ons blijft.

Geef je de voorkeur aan meer koolhydraten en minder vetten? No problemo. Drukke zelfstandige met weinig tijd om te koken? Perfect. Vegetarisch? Cool.

Onze kracht ligt in het feit dat we niet gebonden zijn aan één bepaalde aanpak. Welke benadering ook je voorkeur heeft en wat voor jou praktisch en geschikt lijkt, daar gaan we mee aan de slag en boeken we resultaten mee.

Het belangrijkste aan een dieet is of je het op de lange termijn consistent kan volhouden én dat het je resultaat geeft. Dit dragen we hoog in het vaandel.

Voedingscoaching

andere personal training behandelingen

personal training
sports performance
Close
Logo Revafit

RevaFit2520 is een state of the art trainingsstudio waar B-Fit zowel personal training, semi private personal training als post revalidatietraining zal aanbieden.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About