wie zijn we ?

Ons team van gepassioneerde therapeuten en coaches helpt je bij revalidatie en training. Samen bereiken we jouw doelen.

Dave Swinnen
Zaakvoerder / kinesitherapeut

Dave Swinnen

“Mijn interesse in het lichamelijk functioneren en bewegen, de anatomie en fysiologie deed me voor de opleiding kinesitherapie kiezen en een eigen praktijk opstarten.”

Manuele therapie volgens Cyriax
Oefentherapie
Nils VanOlmen
kinesitherapeut

Nils Van Olmen

“Gebeten door sport, het contact met mensen en de medische wereld, was de keuze voor een opleiding kinesitherapie voor mij vanzelfsprekend.”

Sportkinesitherapie
Liese
kinesitherapeut

Liese Aerts

“Ik begeleid mijn patiënten het liefst op een zo actief mogelijke manier tijdens hun revalidatie. Samen met de patiënt ga ik op zoek naar de beste aanpak met het oog op het gewenste resultaat.”

Oefentherapie
Handrevalidatie
kinesitherapeut

Jelle Matheus

“Met mijn achtergrond als sportkotter probeer ik de link tussen revalidatie, blessurepreventie en prestatieverbetering te garanderen. Ik ben steeds op zoek naar een state-of-the art aanpak waarin de patiënt centraal staat en samengewerkt wordt richting het bereiken van persoonlijke doelstellingen.”

Sportkinesitherapie
Personal Training/Coaching
kinesitherapeut

Lotte Cloostermans

“Gepassioneerd door het menselijk lichaam en de wetenschap, probeer ik elke patiënt met een individueel gerichte aanpak (weer) beter te maken. Ik sta dagelijks versteld tot wat ons menselijk lichaam in staat is en dat is vaak veel meer dan we zelf denken.”

kinesitherapeut

Ward Rous

“Met honger naar kennis oefen ik het beroep van kinesitherapeut uit. Ik probeer elke patiënt en zijn/haar klacht vanuit verschillende perspectieven en strategieën te benaderen en me tegelijkertijd bij te scholen in verschillende therapievormen.”

Osteopathie (Start FICO 2023)

over revafit2520

Toen zaakvoerder Dave Swinnen in 1998 afstudeerde aan de KULeuven, had hij een droom: een praktijk kinesitherapie starten. In 2004 vestigde hij zich in Broechem en al snel kwamen er meer collega’s bij. In 2020 werd RevaFit2520 geboren: een groter centrum met een multidisciplinaire aanpak waar therapeuten en trainers samenwerken.

Kinesitherapie en revalidatie, personal training en coaching worden aangeboden in een state-of-the-art, gloednieuwe praktijk in Broechem met gespecialiseerd materiaal. Een patiëntgerichte aanpak, doelgericht leren bewegen en trainen, pijnvrij functioneren: dat is de missie van RevaFit2520.

Praktijk revafit
Praktijk revafit

Toen zaakvoerder Dave Swinnen in 1998 afstudeerde aan de KULeuven, had hij een droom: een praktijk kinesitherapie starten. In 2004 vestigde hij zich in Broechem en al snel kwamen collega’s Nils en Sofie erbij. In 2020 werd RevaFit2520 geboren: een groter centrum met een multidisciplinaire aanpak waar therapeuten en trainers samenwerken.

Kinesitherapie, revalidatie, personal training en coaching worden aangeboden in een state-of-the-art, gloednieuwe praktijk in Broechem met gespecialiseerd materiaal. Een patiëntgerichte aanpak, doelgericht leren bewegen en trainen, pijnvrij functioneren: dat is de missie van RevaFit2520.

Fieldpower
Keiser bike
Functional trainer
Close
Logo Revafit

RevaFit2520 is een state of the art trainingsstudio waar B-Fit zowel personal training, semi private personal training als post revalidatietraining zal aanbieden.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About